Happybowlligan 2023 Vår

 
Happybowlligan 2017
Måndag 4/9
Onsdag 6/9
 
Snart drar happybowlligan igång med spel i olika divisioner. Alla kan vara med oavsett hur man spelar då vi kommer ha ett Handikappssytem som gör att det blir jämnare matcher. 
Bowling går under friskvård och man kan använda friskvårdkuponger
Vi bjuder på anmälningsavgiften för alla (Nya) lag som anmäler sig!
Hur går spelet till?
Man spelar i 2 mannalag som möter ett annat lag över 4 serier. I ena laget spelar Håkan och Mats mot det andra laget som Lisa och Britt är med i. Håkan möter först Lisa över en serie och sedan spelar Håkan mot Britt i andra serien. Mats möter Britt i första och sedan Lisa i den andra serien. Efter man spelat mot varandra så spelar man ihop på en serie med sin partner. 2 serier bakers spelar man då som betyder att man spelar varannan ruta.
Vinner man serien plockar man poäng som sedan kommer avgöra matchen. Efter man spelat mot varandra så spelar man ihop på en serie med sin 
Det lag som har mest poäng efter 4 serier vinner matchen och vid lika så är det totalpoängen som avgör vem som får extrapoäng. 
Vilka tider? 
Måndag 4/9 Onsdag 6/9
Då startar vi för säsongen och man spelar varje måndag eller onsdag beroende på vilken dag man har tilldelats. Spelet tar cirka 1 timme och starttiderna är 18.00 eller 19.00 beroende på hur många lag det blir. Det  håller på till  månad och avslutningen kommer att vara på en fredagskväll.
Vad kostar det?
250 kr i anmälningsavgift och sedan kostar det 80kr per man/tillfälle. I slutet av allt kommer vi hålla en rolig avslutning med mat, priser och spel som inte kostar något. 
Hur många kan man vara i laget?
Man är minst 2 personer i laget och man kan upp till 4. Men det är 2 stycken som spelar i varje match.
 
Hur anmäler man sig?
Man anmäler sig genom att ringa till oss på 0511-13190
Mail info@happybowl.se 
eller kommer till hallen och fyller i en anmälningsblankett.
Man ska ange lagnamn, hur många man är i laget, vilken dag man vill spela (måndag/onsdag), snitt och en kontaktperson med telefonnummer. 
 

Måndag 23/1 18.30
Onsdag 25/1 17.30/18.30 Vi behöver er anmälan senast 16/1

Alla lag som varit med förra säsongen behöver inte anmäla er igen. HÖR AV ER om ni ska avanmäla ert lag eller byta namn.

 

Snart drar Happybowlligan igång med spel i olika divisioner. Alla kan vara med oavsett hur man spelar då vi kommer ha ett handikappssystem som gör att det blir jämnare matcher. Oavsett vem du är och om du aldrig har spelat bowling så är Happybowlligan ett väldigt bra sätt att börja bowla på.
Bowling går under friskvård och man kan använda epassi.
Vi bjuder på anmälningsavgiften för alla (Nya) lag som anmäler sig!

Hur går spelet till?
Man spelar i 2 mannalag som möter ett annat lag över 6 serier. Alla serier plockar man poäng om man vinner över sin motståndare och totalt delas 12 poäng ut. Den som har mest poäng vinner matchen och om det blir lika 6-6 så är det högst totalpoäng som får extrapoäng.

Vilka tider?
Måndag 23/1 18.30
Onsdag 25/1 17.30/18.30/19.30
Då startar vi för säsongen och man spelar varje måndag eller onsdag beroende på vilken dag man har tilldelats. Spelet tar cirka 1 timme och starttiderna är varierande på onsdagar så man spelar 17.30, 18.30 eller 19.30 beroende på hur många lag det blir. Säsongen avslutas i maj.

Avslutningen kommer att vara på en fredag beroende på när omgångarna slutar.

Vad kostar det?
350 kr i anmälningsavgift och sedan kostar det 90 kr per man/tillfälle. I slutet av säsongen har vi en rolig avslutning med mat, priser och spel. 

Vi bjuder på anmälningsavgiften för alla (Nya) lag som anmäler sig!
Hur många kan man vara i laget?
Man är minst 2 personer i laget och man kan vara upp till 4. Men 2 stycken som spelar i varje match.

Hur anmäler man sig?
Man anmäler sig genom att ringa till oss på 0511-13190 Mail: info@happybowl.se
eller kommer till hallen och gör anmälan.
Man ska ange lagnamn, hur många man är i laget, vilken dag man vill spela (måndag/onsdag) och en kontaktperson med telefonnummer.